ويزاي شينگن

اخذ ويزاي شينگن ويزاي شينگن تضميني ويزاي شينگن و پناهندگي

ويزاي شينگن

اخذ ويزاي شينگن

شما با دريافت ويزاي شينگن از يكي از كشور هاي عضو اين عهدنامه ميتوانيد به تمام كشور هاي عضو شينگن سفر كنيد

به دلايل سياسي و اقتصادي اتحاديه اروپا اخذ اين ويزا براي كشور هاي مختلفي من جمله ايران با سخت گيري و مشكلاتي همراه مي باشد كه خانه ويزا اين مشكل رو براتون حل ميكند

شما ميتونيد با توجه به عكس زير از يكي از كشور هايي زير براي اخذ ويزا اقدام نماييد

تذكر: توصيه ميشود كه از كشوري كه قصد داريد ابتدا از آنجا وارد حوضه شينگن شويد اقدام به اخذ ويزا نماييد.      

 

 

مشاوره رايگان

عزيزاني كه قصد سفر توريستي و يا قصد ادامه زندگي در هريك از كشور هاي اروپايي را دارند ميتوانند قبل از اينكه هر اقدامي جهت دريافت نوبت سفارت و گردآوري مدارك دال بر تاييد ويزا و قبولي مصاحبه به شما توصيه ميشود با كارشناسان ما كه در كشور هاي مختلف سفر نمودند و اطلاعات جامع و كاملي از مردمان ، دولت ، كمپ ها و شرايط  پذيزش مهاجر و ...  را دارا مي باشند بطور رايگان مشاوره بگيريد تا بتوانيد بهتر تصميم را لحاظ نماييد.

 

قوانين حوزه شينگن

۲۵۰۰ سفارتخانه و كنسولگري كشورهاي محدوده شينگن جهت تحقق اين امر در به دستگاههاي عكسبرداري و نيز انگشت نگاري ديجيتال مجهز شده اند. در سيستم جديد همه كشورهاي عضو پيمان شينگن به اطلاعات متقاضيان ويزا دسترسي دارند. علاوه بر عكس و نيز اطلاعات فردي مربوط به همه متقاضيان ويزاي شينگن كه وارد سيستم «وي آي اس» خواهد گرديد اطلاعات بيومتريك, از جمله اثر هر ۱۰ انگشت متقاضي ويزا , در اين بانك اطلاعاتي ثبت و ذخيره خواهد شد.

وي آي اس

يكي از عظيم ترين بانكهاي اطلاعاتي جهان است. اتحاديه اروپا تخمين ميزند كه اطلاعات مربوط به ۱۰۰ ميليون نفر كه بخشي از آن از جمله اتباع ايران خواهند بود در اين بانك اطلاعاتي ثبت گردند. مركز اين بانك اطلاعاتي عظيم در دو شهر “استراسبورگ”  و   “سالزبورگ” در اروپا قرار دارد و هر كشور عضو شينگن نيز مسئوليت برپايي سيستم ملي خود را بر عهده دارد كه پس از برپايي به سيستم مركزي «وي آي اس» متصل خواهد گرديد.

به عبارت ديگر متقاضيان مسافرت به محدوده شينگن موظف هستند كه هنگام تسليم تقاضاي ويزاي خود اعلام نمايند كه قصد سفر به كدام يك از كشورهاي محدوده شينگن را دارند و هدف از سفرشان چيست. دارندگان ويزا پس از صدور ويزا تنها مجاز به ورود به شينگن از طريق كشورهايي خواهند بود كه در تقاضاي ويزاي خود مشخص نموده اند و در صورت تغيير برنامه سفر پس از صدور ويزا با خطر عدم دريافت مجوز ورود در مرزهاي شينگن مواجه خواهند شد.

مسافري در سفارت ايتاليا در تهران تقاضاي ويزاي شينگن تسليم نموده و اولين مرز ورودي خود به شينگن را در فرم مربوطه ايتاليا اعلام نموده است. متقاضي پس از صدور ويزاي شينگن و نصب آن در گذرنامه خود مرز ورودي خود را عوض كرده و در فرودگاه پاريس در جلوي افسر گذرنامه ظاهر مي شود. مقامات مرزي فرانسه بر اساس مقررات “فرانتكس” مجاز خواهند بود كه پس از انجام مصاحبه از ورود اين فرد به محدوده شينگن جلوگيري بعمل آورده و وي را به كشور مبداء كه ايران مي باشد  اخراج نمايند.

دليل ممانعت از ورود: متقاضي بهنگام تقاضاي ويزاي شينگن اولين مروز ورودي خود به شينگن را ايتاليا اعلام نموده در حاليكه بعدا تغيير مسير داده و از مرز ديگري كه مطابقتي با تقاضايش نداشته است در صدد ورود به شينگن بر آمده است.

راه چاره: هنگام تقاضاي ويزاي شينگن نام همه كشورهاي محدوده شينگن كه قصد سفر به آنها را داريد در فرم تقاضا ثبت كنيد. اولين كشور ورودي شما به محدوده شينگن مي بايست يكي از كشورهايي باشد كه هدف از مسافرت به آن را هنگام تسليم تقاضاي خود در سفارتخانه اعلام نموده ايد.

مسافري در سفارت سوئد در تهران تقاضاي ويزاي شينگن نموده و هدف از آن را ديدار از فرزندان خود در سوئد عنوان نموده است. اما پرواز وي از طريق فرانكفورت آلمان است. مسافر اما در فرانكفورت تنها هواپيما تعويض مي كند و بليط پرواز از آلمان به سوئد را نيز در دست دارد. وي بدون مشكلي مي تواند از طريق مرزهاي آلمان وارد شينگن شده و در ادامه به سوئد سفر كند. وي دچار هيچگونه مشكلي نخواهد شد چون بر طبق مندرجات تقاضاي ويزايش مقصد او در محدوده شينگن سوئد بوده و او در مسير مسافرت خود به سوئد قرار دارد.

نكات مهمي كه هنگام تقاضاي ويزاي شينگن و نيز پس از آن مي بايست به آنها توجه كنيد:

در هنگام تسليم تقاضاي ويزاي شينگن نام همه كشورهايي را كه در طي مسافرت خود قصد سفر به آنها را داريد قيد كنيد. اين اطلاعات در سيستم "وي آي اس" به ثبت رسيده و در مرزهاي ورودي شينگن در اختيار مقامات مرزي قرار مي گيرد.

اولين ورودتان به مرزهاي شينگن مي بايست از طريق كشوري باشد كه در فرم تقاضاي ويزاي خود مشخص كرده و بر اساس آن ويزا گرفته ايد. تغيير مسير ورودي مي تواند در مرزهاي شينگن مشكل ببار آورده و در بدترين حالت منجر به ابطال ويزا و بازگشت اجباري به كشور مبداء سفرشود.

بعد از ورود به محدوده شينگن عملا قادر خواهيد بود كه به همه كشورهاي آن مسافرت كنيد چرا كه مابين كشورهاي شينگن كنترل مرزي وجود ندارد. نكته مهم اولين ورود به محدوده شينگن است كه مي بايست از طريق كشوري باشد كه هدف از مسافرت به آن به هنگام تسليم تقاضاي ويزا ثبت شده است.

مقررات "فرانتكس" در گذشته با سخت گيريهاي متفاوت در كشورهاي عضو به مرحله اجرا گذاشته مي شد. برخي كشورها به اين واسطه از سوي اين ارگان اتحاديه اروپا مورد انتقاد قرار داشته اند. هدف "فرانتكس" يكسان سازي تفسير و اجراي قوانين مرزي در همه كشورهاي محدوده شينگن است

مقررات فوق چهارچوب كلي است و مقامات مرزي هر كشوري مجازند تا با توجه وضعيت ويژه هر مسافر به وي اجازه ورود داده و يا از ورود وي به محدوده شينگن جلوگيري بعمل آورند.

دارا بودن ويزا هرگز به معني گارانتي و تضمين ورود به منطقه شينگن نيست و اين مقامات مرزي هر كشور هستند كه تصميم ميگيرند به دارنده ويزا اجازه ورود بدهند و يا ويزاي وي را لغو كرده و از ورود به وي به منطقه شينگن جلوگيري بعمل آورند.

كشورهاي عضو محدوده شينگن عبارتند از:

آلمان، فرانسه، بلژيك، هلند، لوكزامبورگ، اسپانيا، پرتقال، ايتاليا، يونان، اتريش، سوئد، دانمارك، فنلاند، ليختن اشتاين، نروژ، ايسلند، استوني، لتوني، ليتواني، لهستان، چك، اسلواكي، اسلواني، مجارستان، مالت و سوئيس

 

ويزاي شينگن تضميني

ويزاي شينگن تضميني                                 قيمت   1200     يورو

در پكيج ويزاي تضميني شينگن خانه ويزا  شما بايد مداركي را جهت اثبات هويت و اسناد مالي جهت اثبات وابستگي به ايران به همراه داشته باشيد تفاوت اصلي اين ويزاي تضميني  با ويزاي عادي به اين صورت مي باشد كه كارگزار اصلي پيش از ورود شما به سفارت مدارك را بررسي مي كند و در صورت قبولي مدارك شما به مصاحبه فرستاده مي شويد . همچنين يكي از شروط مهم استفاده از اين پكيج نداشتن سابقه ريجكتي در حوزه شينگن مي باشد . شما مي توانيد درباره توضيحات بيشتر اين پكيج با كارشناسان ما به صورت تلفني صحبت نماييد.

1-     مداركي كه شما بايد به همراه داشته باشيد

مدارك شناسايي همچون اصل و كپي گذرنامه / شناسنامه / كارت ملي

مدارك شغلي همچون گواهي اشتغال به كار ، سابقه بيمه ، جواز كسب ،  روزنامه رسمي و اساسنامه كه نام مسافر در آن قيد شده باشد و به نوعي ايجاد وابستگي به ايران و گواه بازگشت شما به ايران باشد.

مدارك ثبتي همچون سند خانه مغازه و ساير املاك ...

مدارك مالي همچون  پرينت سه ماه آخر بانكي با معدلي بين 20 تا 50 ميليون تومان .

2-    مداركي كه خانه ويزا جهت تكميل پرونده  به شما مي دهد شامل

برگه رزرو بليط رفت و برگشت

برگه رزرو هتل در طول مدت اقامت

برگه  بيمه نامه مسافرتي با اعتبار 6 ماه .

اخذ وقت سفارت از كشور مربوطه .

ترجمه همه مدارك براي سفارت .

نكات مهم ويزاي شينگن

در اين  نوع همكاري شما با خانه ويزا قراداد منعقد ميگردد و پذيرش شما به صورت 100% تضميني مي باشد.

بدين گونه كه در صورت  عدم پذيرش شما توسط سفارت كشور مربوطه كل مبلغ به شما عودت داده مي شود.

افرادي كه يكبار براي ويزاي شينگن اقدام كرده اند پذيرفته نشده اند ، و سابقه "ريجكت" در سابقه حوزه شينگن از هر كشوري را دارند حتما قبل از انتخاب پكيج به صورت تلفني كارشناسان خانه ويزا را مطلع سازند تا با مشاوره درست انتخاب صحيحي درباره نوع پكيج داشته باشند.0

ساير تفاوت كه اين دو پكيج را از هم متمايز ميكند و باعث موفقيت و يا عدم موفقيت شما در قبولي ويزاي شينگن مي شود در اين مجال نميگنجد و جهت اطلاع بهتر و دقيق تر با كارشناسان خانه ويزا تماس حاصل فرماييد.

ويزاي شينگن عادي

ويزاي شينگن عادي                             قيمت  400    يورو

در پكيج  ويزاي عادي شينگن شما بايد مدارك متنوعي را جهت اثبات هويت و اسناد مالي جهت اثبات  وابستگي به ايران به همراه داشته باشيد.

1-     مداركي كه شما بايد به همراه داشته باشيد

مدارك شناسايي همچون اصل و كپي گذرنامه / شناسنامه / كارت ملي

مدارك شغلي همچون گواهي اشتغال به كار ، سابقه بيمه ، جواز كسب ،  روزنامه رسمي و اساسنامه كه نام مسافر در آن قيد شده باشد و به نوعي ايجاد وابستگي به ايران شما را اثبات كند و به زبا ساده تر  گواه بازگشت شما به ايران باشد.

مدارك ثبتي همچون سند خانه مغازه و ساير املاك ...

مدارك مالي همچون  پرينت سه ماه آخر بانكي با معدلي بين 20 تا 50 ميليون تومان .

تمامي مدارك بهمراه ترجمه رسمي الزاميست.

2-    مداركي كه خانه ويزا جهت تكميل پرونده  به شما مي دهد شامل

برگه رزرو بليط رفت و برگشت

برگه رزرو هتل در طول مدت اقامت

برگه  بيمه نامه مسافرتي با اعتبار 6 ماه

اخذ وقت سفارت از كشور مربوطه

 

نكات مهم ويزاي شينگن

در اين  نوع همكاري شما با خانه ويزا قرارداد منعقد نميگردد و پذيرش و يا عدم پذيرش شما توسط سفارت كشور مربوطه به عهده خود شما مي باشد.

افرادي كه يكبار براي ويزاي شينگن اقدام كرده اند پذيرفته نشده اند ، و سابقه "ريجكت" در سابقه حوزه شينگن از هر كشوري را دارند حتما قبل از انتخاب پكيج به صورت تلفني كارشناسان خانه ويزا را مطلع سازند تا با مشاوره درست انتخاب صحيحي درباره نوع پكيج داشته باشند.

ويزاي شينگن

 

نگاهي به معاهده شينگن

 

معاهده شينگن قراردادي است كه در سال 1985 و با هدف اجماع سياست هاي ورود افراد به خاك اروپا و كنترل مرزها بين شماري از كشورهاي اروپايي امضا شده است. اين معاهده، در حال حاضر تمام اعضاي اتحاديه اروپا (به غير از جمهوري ايرلند و پادشاهي بريتانيا) و نيز سه كشور غير عضو اتحاديه اروپا شامل ايسلند، نروژ و سوئيس را در بر مي گيرد و در مجموع مشتمل بر 28 كشور است.

بر اساس قرارداد شينگن،

 

نگاهي به معاهده شينگن

معاهده شينگن قراردادي است كه در سال 1985 و با هدف اجماع سياست هاي ورود افراد به خاك اروپا و كنترل مرزها بين شماري از كشورهاي اروپايي امضا شده است. اين معاهده، در حال حاضر تمام اعضاي اتحاديه اروپا (به غير از جمهوري ايرلند و پادشاهي بريتانيا) و نيز سه كشور غير عضو اتحاديه اروپا شامل ايسلند، نروژ و سوئيس را در بر مي گيرد و در مجموع مشتمل بر 28 كشور است.

بر اساس قرارداد شينگن، پست هاي مرزي و ايست هاي بازرسي بين كشورهاي مشمول آن برچيده شده اند و براي تمام توريست ها و خارجي هايي كه قصد ورود به اين كشورها را دارند، يك ويزاي شينگن صادر مي شود.معاهده شينگن نخستين بار در 14 ژوئن 1985 و بين پنج كشور بلژيك، فرانسه، آلمان، لوكزامبورگ و هلند در عرشه كشتي «پرنسس ماري آستريد» روي رودخانه «ماسل»، نزديك شهر شينگن (شهري كوچك در لوكزامبورگ، مرز بين فرانسه و آلمان) به امضا رسيد.

 

امضاي اين معاهده در حقيقت مسير را براي ايجاد منطقه شينگن هموار كرد. در ادامه، يك سند مكمل با عنوان كنوانسيون شينگن براي مشخص كردن و اجراي قوانين شينگن تهيه شد كه پس از مدتي جايگزين سند اوليه شد و به ترتيب زماني زير توسط اين كشورها به امضا رسيد؛

 

14 ژوئن 1985 (نسخه اوليه): بلژيك، فرانسه، آلمان غربي، لوكزامبورگ، هلند.

3 اكتبر 1990؛ اتحاد دو آلمان و امضاي مجدد اين كشور به عنوان كشوري واحد.

27 نوامبر 1990 : ايتاليا

25 ژوئن 1992 : پرتغال، اسپانيا

6 نوامبر 1992 : يونان

28 آوريل 1995 : اتريش

19 دسامبر 1996 : دانمارك، فنلاند، ايسلند، نروژ و سوئد

1 مه 2004 : قبرس، جمهوري چك، استوني، مجارستان، لايوتا، ليتواني، مالت، لهستان، اسلواكي، اسلواني

26 اكتبر 2004 : سوئيس

1 ژانويه 2007 : بلغارستان، روماني

 

معاهده شينگن تمام قلمروهاي غيراروپايي اسپانيا و پرتغال شامل «آزورس» و «ماديرا» (پرتغال)، «كيوتا»، «مليلا» و جزاير قناري (اسپانيا) را نيز در بر مي گيرد، اما قلمروهاي زير (متعلق به كشورهاي عضو) زير پوشش معاهده شينگن قرار ندارند؛

 

تمام مناطق غيراروپايي فرانسه و پادشاهي هلند (آروبا و آنتيلس هلند)، دو منطقه «هليگولند»، و «بوسينگن» آلمان، «اسوالبارد» نروژ و قبرس شمالي.

 

هشت كشور اروپاي شرقي و مركزي شامل جمهوري چك، استوني، مجارستان، لاتويا، ليتواني، لهستان، اسلواكي و اسلوني كه معاهده شينگن را در يكم ماه مه 2004 امضا كرده اند موظفند قوانين آن را در مهلت مقرر شده بين 31 دسامبر 2007 تا مارس 2008 به اجرا بگذارند. هر عضو جديد پيش از اجراي كامل قوانين شينگن مي بايست از آمادگي مطلوب در چهار حوزه؛ مرزهاي هوايي، ويزا، همكاري  پليس و حفاظت از اطلاعات شخصي برخوردار شود.

ملاك و معيار اين آمادگي، بازديد كارشناسان اتحاديه اروپا از موسسات و حوزه هاي ياد شده است. شوراي اتحاديه اروپا بنا است تازه ترين نتايج بررسي و ارزيابي اين كارشناسان را در آوريل و سپتامبر 2007 اعلام كند.

 

ويزاي انگستان ، ويزاي آلمان،ويزاي اتريش،ويزاي اسپانيا، ويزاي ايتاليا، ويزاي اسلواني،ويزاي ايسلند، ويزاي استوني،ويزاي اسلواكي،ويزاي بلژيك، ويزاي پرتغال، ويزاي چك ، ويزاي دانمارك ، ويزاي فرانسه ، ويزاي فنلاند ، ويزاي ليختن اشتاين ، ويزاي لتوني ، ويزاي ليتواني ، ويزاي لوكزامبورگ ، ويزاي لهستان ، ويزاي نروژ ، ويزاي مجارستان ، ويزاي مالت ، ويزاي سوئيس ، ويزاي سوئد ، ويزاي هلند ، ويزاي يونان ، ويزاي دبي ، ويزاي تايلند،ويزاي مولتي تايلند

اخذ ويزاي شينگن ويزاي شينگن تضميني ويزاي شينگن و پناهندگي

 

نگاهي به معاهده شينگن

 

معاهده شينگن قراردادي است كه در سال 1985 و با هدف اجماع سياست هاي ورود افراد به خاك اروپا و كنترل مرزها بين شماري از كشورهاي اروپايي امضا شده است. اين معاهده، در حال حاضر تمام اعضاي اتحاديه اروپا (به غير از جمهوري ايرلند و پادشاهي بريتانيا) و نيز سه كشور غير عضو اتحاديه اروپا شامل ايسلند، نروژ و سوئيس را در بر مي گيرد و در مجموع مشتمل بر 28 كشور است.

بر اساس قرارداد شينگن،

 

نگاهي به معاهده شينگن

معاهده شينگن قراردادي است كه در سال 1985 و با هدف اجماع سياست هاي ورود افراد به خاك اروپا و كنترل مرزها بين شماري از كشورهاي اروپايي امضا شده است. اين معاهده، در حال حاضر تمام اعضاي اتحاديه اروپا (به غير از جمهوري ايرلند و پادشاهي بريتانيا) و نيز سه كشور غير عضو اتحاديه اروپا شامل ايسلند، نروژ و سوئيس را در بر مي گيرد و در مجموع مشتمل بر 28 كشور است.

بر اساس قرارداد شينگن، پست هاي مرزي و ايست هاي بازرسي بين كشورهاي مشمول آن برچيده شده اند و براي تمام توريست ها و خارجي هايي كه قصد ورود به اين كشورها را دارند، يك ويزاي شينگن صادر مي شود.معاهده شينگن نخستين بار در 14 ژوئن 1985 و بين پنج كشور بلژيك، فرانسه، آلمان، لوكزامبورگ و هلند در عرشه كشتي «پرنسس ماري آستريد» روي رودخانه «ماسل»، نزديك شهر شينگن (شهري كوچك در لوكزامبورگ، مرز بين فرانسه و آلمان) به امضا رسيد.

 

امضاي اين معاهده در حقيقت مسير را براي ايجاد منطقه شينگن هموار كرد. در ادامه، يك سند مكمل با عنوان كنوانسيون شينگن براي مشخص كردن و اجراي قوانين شينگن تهيه شد كه پس از مدتي جايگزين سند اوليه شد و به ترتيب زماني زير توسط اين كشورها به امضا رسيد؛

 

14 ژوئن 1985 (نسخه اوليه): بلژيك، فرانسه، آلمان غربي، لوكزامبورگ، هلند.

3 اكتبر 1990؛ اتحاد دو آلمان و امضاي مجدد اين كشور به عنوان كشوري واحد.

27 نوامبر 1990 : ايتاليا

25 ژوئن 1992 : پرتغال، اسپانيا

6 نوامبر 1992 : يونان

28 آوريل 1995 : اتريش

19 دسامبر 1996 : دانمارك، فنلاند، ايسلند، نروژ و سوئد

1 مه 2004 : قبرس، جمهوري چك، استوني، مجارستان، لايوتا، ليتواني، مالت، لهستان، اسلواكي، اسلواني

26 اكتبر 2004 : سوئيس

1 ژانويه 2007 : بلغارستان، روماني

 

معاهده شينگن تمام قلمروهاي غيراروپايي اسپانيا و پرتغال شامل «آزورس» و «ماديرا» (پرتغال)، «كيوتا»، «مليلا» و جزاير قناري (اسپانيا) را نيز در بر مي گيرد، اما قلمروهاي زير (متعلق به كشورهاي عضو) زير پوشش معاهده شينگن قرار ندارند؛

 

تمام مناطق غيراروپايي فرانسه و پادشاهي هلند (آروبا و آنتيلس هلند)، دو منطقه «هليگولند»، و «بوسينگن» آلمان، «اسوالبارد» نروژ و قبرس شمالي.

 

هشت كشور اروپاي شرقي و مركزي شامل جمهوري چك، استوني، مجارستان، لاتويا، ليتواني، لهستان، اسلواكي و اسلوني كه معاهده شينگن را در يكم ماه مه 2004 امضا كرده اند موظفند قوانين آن را در مهلت مقرر شده بين 31 دسامبر 2007 تا مارس 2008 به اجرا بگذارند. هر عضو جديد پيش از اجراي كامل قوانين شينگن مي بايست از آمادگي مطلوب در چهار حوزه؛ مرزهاي هوايي، ويزا، همكاري  پليس و حفاظت از اطلاعات شخصي برخوردار شود.

ملاك و معيار اين آمادگي، بازديد كارشناسان اتحاديه اروپا از موسسات و حوزه هاي ياد شده است. شوراي اتحاديه اروپا بنا است تازه ترين نتايج بررسي و ارزيابي اين كارشناسان را در آوريل و سپتامبر 2007 اعلام كند.

 

 

 

مزاياي شينگن

تا پيش از معاهده شينگن، شهروندان كشورهاي اروپاي غربي مي توانستند با ارائه كارت هاي شناسايي ملي و يا گذرنامه هاي خود در پست هاي مرزي، به كشورهاي همسايه سفر كنند اما اتباع بسياري از كشورها براي ورود به هر يك از كشورهاي اروپايي نيازمند ويزاي جداگانه بودند و اگر در سفر خود مثلا ديدار از پنج كشور اروپايي را گنجانده بودند به پنج ويزاي مجزا نياز داشتند. استقرار شبكه اي گسترده از پست هاي مرزي در سراسر قاره اروپا به اختلال در تردد، و تحميل ضرر و زيان به هر دو صنف گردشگري و بازرگاني مي انجاميد.

پس از معاهده شينگن و با تصويب قوانين جديد، اتباع غيراروپايي (خارج از حوزه اتحاديه اروپا و كشورهاي مشترك المنافع مشتق شده از شوروي سابق) براي ورود به منطقه شينگن كافي است به سفارتخانه ها و كنسول گري هاي اعضاي شينگن مراجعه و ويزاي شينگن را دريافت كنند. اين ويزا به افراد اجازه تردد در تمام نواحي تحت پوشش شينگن را بدون نياز به ارائه ويزاي جداگانه و بازرسي هاي مرزي مي دهد.

 

 

ويزاي انگستان ، ويزاي آلمان،ويزاي اتريش،ويزاي اسپانيا، ويزاي ايتاليا، ويزاي اسلواني،ويزاي ايسلند، ويزاي استوني،ويزاي اسلواكي،ويزاي بلژيك، ويزاي پرتغال، ويزاي چك ، ويزاي دانمارك ، ويزاي فرانسه ، ويزاي فنلاند ، ويزاي ليختن اشتاين ، ويزاي لتوني ، ويزاي ليتواني ، ويزاي لوكزامبورگ ، ويزاي لهستان ، ويزاي نروژ ، ويزاي مجارستان ، ويزاي مالت ، ويزاي سوئيس ، ويزاي سوئد ، ويزاي هلند ، ويزاي يونان ، ويزاي دبي ، ويزاي تايلند،ويزاي مولتي تايلند